Saturday, March 23, 2013

Parfumuri de vara recomandari

Parfumuri de vara recomandari. O sa pun aici top 5 parfumuri de vara 2013 pentru femei. O sa vedeti care sunt cele mai bine cotate parfumuri de vara recomandate de specialistii. Nu sunt ieftine, dar merita fiecare banut. O sa incep cu cel mai misto parfum pentru vara, si anume:

Gucci Flori parfum. Este un parfum perfect pentru vara. Are un amestec de esente florale si citrice. Apa de toaleta cuprinde urmatoarele esente : primare: mandarina si bujor; esenta de mijloc: osmanthus si trandafir si esenta de baza: santal, pathouli si piper roz. Se poate comanda de AICI. Pret incepand de la 150 RON.

Elizabeth Arden Pretty parfum. Un parfum superb de vara. Tot cu esente florale din cele mai deosebite. Daca doriti un parfum Pretty de la Elizabeth Arden, o puteti face aici. 100 ml de parfum costa 160 de Ron.
Estente de mandarina, floare de portocal, persica, iasomie, bujor, crin, mosc, ambra.


Nina Ricci Nina Fantasy parfum. Este un parfum ideal pentru vara, este o editie limita. Contine esenta de mandarina, para, flori de cires, trandafir, parfum de heliotrop, zahar brun. Din pacate, n-am gasit acest parfum in magazinele online din Romania.


Maison Martin Margiela Untitled. Foarte revigrant, Untitled de la Maison Martin Margiela este perfect pentru vara. Cu portocala, iasomie, galban, mosc si cedru. Nici pe asta nu l-am gasit in magazinele online din Romania, incercati la reprezentante.


Prada Infusion de Tubereuse parfum. Editie limitata, este un parfum propus de Prada pentru vara. Cu esenta de tuberoza, portocoala rosie.
 


Hosting international, romanesc recomandari

Hosting international, romanesc recomandari. Am mai scris un articol despre cele mai bune servicii de web hosting mai demult. Pe acel site. Revin cu recomandari si aici. Daca vrei sa-ti faci un blog sau site, trebuie sa-ti faci un abonament de web hosting. Afla aici care sunt cele mai bune magazine care ofera servicii de hosting pentru bloguri sau site-uri.
Ce trebuie sa iei sa-ti faci un site, blog? In primul rand trebuie sa-ti iei un domeniu. Domeniile cu extensia .ro sunt pe viata, le platesti doar o data. Celalalte, .net, .info, etc se platesc anual. Eu am ales sa-mi cumpar un domeniu .ro.
Primul pas a fost sa-ti cumpar domeniul. Dupa care, mi-am cumparat un abonament de web hosting. Prima mea alegere, in primul an fost x-servers.ro. Dupa ce mi-a crescut traficul pe lumea.blondelor.ro, dupa 1 an, m-am mutat la hostgator.com, unde am ramas vreo 3 ani. O sa fac un scurt top al celor mai bune servicii de hosting din lume.

Locul 1 fara doar si poate, hostgator.com. Sunt o gramada de persoane care l-au folosit si il folosesc in continuare. Stiu persoane care au gazduite pana la 7 site-uri pe hostgator.com si merge impecabil. Sunt anumite zvonuri cum ca, daca ai un site in limba romana ar fi bine sa-ti iei un host in Romania. Prostii, hostgator merge perfect si pentru site-urile din Romania. Nu s-a intamplat nici macar o singura data sa-mi pice blogul. Cand mi-am mutat blogul de la x-servers.com, am facut un ticket la Hostgator.com( dupa ce am platit in prealabil abonamentul) si mi-au transferat ei baza de date.

Tipuri de abonamente la hostgator.

Wednesday, March 20, 2013

Tendinte machiaj 2013 - culori machiaje 2013 Avon

Tendinte machiaj 2013 - culori machiaje 2013 Avon. Daca ai chef sa-ti cumperi machiaje noi pentru primavara-vara 2013 de la Avon, iata ce ne recomanda specialistii. De la farduri pana la oje, trebuie sa ai aceste produse la tine acasa. Astfel, vei in tendinte cu noile machiaje de la Avon si vei arata superb. Am observat ca se merge foarte mult pe culori calde.

Farduri: galben, albastru, roz pal si putin maro pentru seara.

Cum sa porti rochii in marimi mari

Cum sa porti rochii in marimi mari. Afla in articolul de mai jos cum poti sa porti rochiile in masuri mai mari. Nu te ingrijora, poti sa arati superb intr-o rochie de marime mai mare. Afla doar ce model trebuie sa-ti alegi.

Astfel pentru a stii ce rochie te avantajeaza, trebuie sa stii exact ce forma a corpului ai. Astfel, stilistii recomanda sa tii cont de forma corpului tau. Intotdeauna alege rochii din materiale de calitate, nu te uita la bani, o sa arati superb.

Daca esti mai plinuta, alege o rochie lunga din material satinat, bumbac sau matase/polyester.Alege rochii care pica natural pe langa corp si eventual se prind in talie. Observati mai jos cat de frumoase sunt si ce calitate are materialul.

Ce posete se poarta in aceasta primavara - colectia Burberry 2013 posete

Ce posete se poarta in aceasta primavara - colectia Burberry 2013 posete. Iata ce modele de genti ne propune Burberry pentru primavara 2013. Posetele pot sa aibe dimensiuni si forme diverse . Poti opta pentru posete patrate cu barete lungi sau dimpotriva, genti mai mari cu barete scurte. Accentul se pune pe culori si pe textura materialului. 

Astfel se poarta postele in culori monocrome, din piele exotica. Se poarta pielea si la haine oricum. Poti sa alegi genti din imitatie de piele de crocodil de exemplu. Se poarta si combinatii din piele si panza. Iata mai jos cateva poze cu genti din colectia Burberry primavara-vara 2013.
Absolut superb.


Geci, jachete 2013 online

Geci, jachete 2013 online. Daca ati renuntat la hainele de harta si cautati geci online care se poarta in 2013, iata cateva sfaturi. Se poarta foarte mult pielea sau imitatia de piele. Se poarta deci jachetele scurte, mulate din imitatie de piele sau piele.
Ca de exemplu cele de mai jos:


Thursday, March 14, 2013

H&M Haine Vechi

H&M Haine Vechi. Sunt magazine care te platesc pentru hainele vechi. H&M iti ofera voucher de 5 Ron pentru o plasa de haine vechi. Programul Rabla la haine a venit si in Romania. Bineinteles ca am aflat mai demult aceasta stire. Insa exista si cateva conditii impuse de H&M. Astfel nu poti sa duci foarte multe haine.
Cate plase ai voie sa duci pentru programul Rabla?

Poti sa duci maxim doua plase pline de haine, indiferent de marimea plaselor. Pentru fiecare plasa veti primi un voucher de Ron ,pe care il puteti utiliza doar pentru cumpărături de peste 40 de lei. Un singur voucher poate fi folosit pentru o singura tranzactie.

Starshiners rochii de banchet

Starshiners rochii de banchet. Dragele mele, daca va cautati rochii de banchet ieftine si frumoase, puteti incerca pe Starshiners.ro. Aici gasesti rochite de banchet, ocazii moderne pentru 2013. Spun asta pentru ca am aruncat o privire pe rochiile din magazinul Starshiners.ro si se incadreaza in tendinte. 

Gasesti aici rochite scurte elegante cu aplicati, maneci de dantela. Mai gasiti rochii cu bust buretat astfel incat nu trebuie sa mai purtati sutien. Cele mai frumoase mi se pare rochiile cu spate din dantela. Sunt superbe si se poarta. Imi plac de asemeni cele cu aplicatii in talie. 
Daca vreti o rochie lunga pentru banchet, nunta, au multe modele in magazin.  

Rochite ieftine online

Rochite ieftine online. Daca cauti cele mai ieftine rochii online, poti gasi modele la doar 49 de Ron. Acestea sunt disponibile pe site-ul bfashion.com si cred ca sunt la oferta. Gasesti rochite de ocazie mulate scurte, dar si rochii lungi de ocazie.
Tot aici gasesti si rochite de primavara de zi midi, comode, colorate si foarte frumoase. Ai si modele de rochite cu diferite aplicatii pe care le poti purta la diferite ocazii.